Affiliates

Help Seniorenvoordeelkaart met het werven van nieuwe leden!

De Seniorenvoordeelkaart is een kortingskaart voor senioren vanaf 50 jaar. De pas wordt uitgegeven door Senicom B.V. en verkocht aan iedereen binnen de doelgroep senioren in Nederland en België. Momenteel hebben de Seniorenvoordeelpas en Seniorenvoordeelkaart samen meer dan 60.000 leden en dit aantal groeit iedere maand met eenzelfde 5.000 leden. Onder de pashouders bevindt zich een doorsnee afspiegeling van de Nederlandse en Belgiesche senioren. Wat zij gemeen hebben is hun leeftijd en de mogelijkheid hen te binden met korting.

Seniorenvoordeelkaart werft nieuwe leden door middel van de inzet van verschillende on- en offline marketing kanalen, zoals Facebook, e-maildatabases, content publishers, advertenties in kranten en dagbladen en nog veel meer.

Bent u publisher en heeft u een groot bereik binnen onze doelgroep?

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verkeersbronnen en publishers om onze database aan leden verder uit te breiden. Beschikt u over eigen e-maildatabases, heeft u een grote Facebook community of een eigen content website/platform met een significant groot bereik binnen onze doelgroep? Dan kunt u bijdragen aan de groei van onze ledendatabase en daarvoor beloont worden per geworven pashouder!

Hebben we uw interesse gewekt?

Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.