Nu 10% cashback op uw online bestelling bij Euroflorist!
10%
Online
Euroflorist

Nu 10% cashback op uw online bestelling bij Euroflorist!

Nu speciaal voor leden van de Seniorenvoordeelkaart nu 10% geld terug op uw online bestelling bij Euroflorsit. Euroflorist staat ervoor om iedereen blij te maken met bloemen. Zij helpen u om gemakkelijk een bos bloemen naar familie of vrienden te sturen die dichtbij of ver weg wonen.

Laat cashback zien

  • Dezelfde dag geleverd
  • 7 dagen versgarantie
  • Veilig bestellen en betalen
  • Meer dan 35 jaar ervaring

Euroflorist

Sinds 1982 bezorgt Euroflorist bloemen in de hele wereld. Een leuke verrassing voor iedere gelegenheid kunt u gemakkelijk online bestellen en Euroflorist levert uw bloemen aan huis. Dankzij het grote netwerk van professionele bloemisten wordt uw bestelling door een lokale bloemist geleverd. Met Euroflorist bent u verzekerd dat de bloemen van een goede kwaliteit zijn. Bij Euroflorist kunt u niet alleen bloemen boeketten bestellen maar ook planten en bloemstukken. U bestelt op een eenvoudige en veilige manier, ze leveren uw handgebonden boeket waar en wanneer u maar wilt.

Euroflorist werkt samen met lokale professionele bloemisten, die in heel België seizoensboeketten bezorgen. Voor iedere gelegenheid heeft Euroflorist een grote collectie bloemen en planten : verjaardagsbloemen, liefdesboeketten, rouwwerk, huwelijksbloemen, voor mannen of vrouwen. Bij feestelijkheden zoals Valentijnsdag, Kerst, Pasen, Halloween kunt u ook mooie boeketten bij Euroflorist bestellen. Euroflorist zorgt ervoor dat u bestelling door de beste lokale bloemisten wordt geleverd. Bij Euroforist kunt u prachtige verse boeketten en bloemstukken laten bezorgen, die op artisanale wijze met de hand zijn gebonden.

Gerelateerde kortingen

Bekijk alle kortingen

Inloggen

Bent u lid? Log dan met uw gegevens in op ons kortingsplatform. Bent u geen lid? Klik dan rechts bovenin in het scherm op de button 'Word lid'.

Waarom onze kaart?

  • Tijdelijk 15 voordeelvouchers cadeau t.w.v. €100,-
  • U krijgt exclusieve kortingen bij webwinkels, lokale winkels, restaurants, uitstapjes en vakanties
  • Leden beoordelen ons gemiddeld met een 8,0 op de reviewwebsite Trustpilot
  • U betaalt maar €2,49 per maand
21607350 ,-
Totaal bespaard samen met alle 144049 leden

Word lid