Klantenservice

Maatregelen in verband met COVID-19/Corona-virus

Onze collega's van de klantenservice staan natuurlijk voor je klaar! Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en het contactformulier.

Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen.

Het is drukker dan normaal; het kan daarom langer duren voordat je reactie krijgt.
Het kan voorkomen dat wij soms de openingstijden van bepaalde contact-opties aan moeten passen om ervoor te zorgen dat iedereen geholpen wordt. We doen onze uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

We vinden het belangrijk om onze leden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u een vraag met betrekking tot het lidmaatschap en onze voordelen? Kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen. Hier hebben we de meest voorkomende vragen voor u uitgewerkt.

Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be. U kunt ons 24/7 een mail sturen en ontvang binnen 5 dagen antwoord op uw vraag.

Onze klantenservice is telefonisch via 038 08 34 60 alleen in de ochtend bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 

Met uitzondering van vrijdag 16-07-2021, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Uiteraard kunt u altijd een mail sturen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl.

Stuur een bericht

Vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen u vraag direct in behandeling. Binnen 5 dagen kunt u van ons terugkoppeling verwachten.