Draagt steentje bij

Wij dragen ons steentje bij
De Seniorenvoordeelkaart is hét online platform voor senioren in Vlaanderen die midden in het leven staan. Vijftigplussers die vitaal zijn en graag leuke dingen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan winkelen of gezellige dagjes weg met familie of vrienden. Als één van de grootste collectieven voor senioren in Vlaanderen bieden we kortingen en voordeel om dit te faciliteren. Maar we zetten ons ook graag in voor de groep mensen in Vlaanderen waarvoor het kunnen genieten van het leven niet vanzelfsprekend is. Ouderen die eenzaam zijn en weinig tot geen mensen om zich heen hebben om op terug te vallen. Of ouderen die onder de armoedegrens leven en daardoor niet op een goede manier kunnen participeren in onze maatschappij.

De Seniorenvoordeelkaart draagt haar steentje bij!
Bij het oprichten van de Seniorenvoordeelkaart is er ook gestart met de actie ‘wij dragen ons steentje bij’. Onze organisatie, bestaande uit tien fulltime medewerkers, kiest met enige regelmaat een initiatief dat ouderen in Vlaanderen ondersteunt en helpt om hun leefklimaat te verbeteren. Initiatieven die hard wat extra's kunnen gebruiken om dit doel te realiseren. Vandaar dat wij hen een financiële bijdrage geven, afkomstig uit het jaarlijkse lidmaatschap dat onze leden betalen. Op deze manier willen we ouderen helpen om op een passende manier te kunnen participeren in de maatschappij en zo weer te kunnen genieten van het leven.

Leden van de Seniorenvoordeelkaart steunen automatisch 
Als lid van de Seniorenvoordeelkaart steunt u dit doel automatisch. Een deel van de lidmaatschap bijdrage wordt namelijk gereserveerd en gebruikt om wekelijks acties te organiseren voor ouderen in Vlaanderen. Verslaglegging hiervan vindt wekelijks plaats via ons online platform www.seniorenvoordeelkaart.be en via deze pagina.

Leden van de Seniorenvoordeelpas hebben zelf invloed
Uiteraard kunt u als lid ook meer doen. Kijk eens goed om u heen. Is er in uw omgeving iemand die wij kunnen helpen? Dien dan een verzoek in door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. Onze medewerkster Carmen Lennards beoordeelt samen met onze ledenraad de verschillende initiatieven en koppelt terug op welke wijze uw maatschappelijke vraag ondersteund kan worden.

Stuur uw idee op